Z kalafiorem? Dlaczego nie?

Bardzo lubię jeść gołąbki, ale jakoś tak nie za bardzo było kiedy je zrobić.

Dziś mam wszystkie składniki więc korzystam i robię je z uśmiechem na twarzy.  Sparzenie liści trwa sekundę i tak naprawdę za dużo się nie napracuje, poza tym, że gołąbki piekę w piekarniku. Długie stanie przy garnkach to nie dla mnie 🙂

Zresztą jak już się rozpędzę to zrobię większą ilość, potem za mrożę i wykorzystam na szybki obiad. Lecz wracając do moich gołąbków. Szukałam sposobu czym zastąpić ten cały ryż , z a którym nie za bardzo przepadam. Ha i znalazłam przepis na gołąbki zupełnie inaczej niż te tradycyjne z ryżem.

Kurde już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ryż i wcale nie jest mi smutno z tego powodu. Tak więc dziś moje gołąbki zostały nadziane mięsem z kalafiorem 🙂 Są mega. To kto ma ochotę na gołąbki inaczej 🙂

Related Articles

Responses

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

    1. Jasne nie ma sprawy 😁 zapraszam i myślę, że na jednej porcji nie pozostaniesz one są rewelacyjne rozpływające się w ustach. I co najważniejsze bez ryzuu😁