Wykwintne obiady (ok 700 kcal)

Gulasz z kiełbaską

Gulasz z kiełbaską (700 kalorii)

Składniki: 150g kiełbasy wieprzowej, pokrojonej w plastry 1 cebula, posiekana 1 papryka, pokrojona w paski 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżeczka papryki w proszku 1/2 łyżeczki suszonego oregano 200 ml bulionu warzywnego Sól i pieprz do smaku Instrukcje: Rozgrzej oliwę w garnku, dodaj cebulę i paprykę, smaż przez 3-4 minuty. Dodaj kiełbasę, paprykę w proszku, oregano, bulion warzywny, sól i pieprz. Gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut. Makro i kalorie: Białko: 18g Tłuszcze: 45g Węglowodany: 10g Kalorie: 680 Czas przygotowania: 35 minut

Gulasz wołowy

Gulasz wołowy (700 kalorii)

Składniki: 150g mięsa wołowego, pokrojonego w kostkę 1 cebula, posiekana 1 ząbek czosnku, posiekany 1 łyżka oleju kokosowego 1 łyżeczka papryki w proszku 1/2 łyżeczki kuminu 200 ml bulionu wołowego Sól i pieprz do smaku Instrukcje: Rozgrzej olej kokosowy w garnku, dodaj cebulę i czosnek, smaż przez 2-3 minuty. Dodaj mięso wołowe i obsmaż na złoty kolor. Dodaj paprykę w proszku, kumin, bulion wołowy, sól i pieprz. Gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Makro i kalorie: Białko: 30g Tłuszcze: 40g Węglowodany: 5g Kalorie: 520 Czas przygotowania: 40 minut

Gulasz wołowy

Gulasz wołowy (700 kalorii)

Składniki: 150g mięsa wołowego, pokrojonego w kostkę 1 cebula, posiekana 1 ząbek czosnku, posiekany 1 łyżka oleju kokosowego 1 łyżeczka papryki w proszku 1/2 łyżeczki kuminu 200 ml bulionu wołowego Sól i pieprz do smaku Instrukcje: Rozgrzej olej kokosowy w garnku, dodaj cebulę i czosnek, smaż przez 2-3 minuty. Dodaj mięso wołowe i obsmaż na złoty kolor. Dodaj paprykę w proszku, kumin, bulion wołowy, sól i pieprz. Gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Makro i kalorie: Białko: 30g Tłuszcze: 40g Węglowodany: 5g Kalorie: 520 Czas przygotowania: 40 minut