Kurczak z koperkiem i pieczarkami
Składniki:
150g filetu z kurczaka
50g pieczarek, pokrojonych
1 łyżeczka masła
1 łyżka koperku, posiekanego
Sól i pieprz do smaku
Instrukcje:
Rozgrzej masło na patelni.
Smaż kurczaka z obu stron do momentu zrumienienia.
Dodaj pieczarki, smaż przez kilka minut.
Posól, popieprz i posyp koperkiem.
Podawaj gorące.
Makro i kalorie:
Kalorie: około 300 kcal
Białko: 40g
Tłuszcze: 14g
Węglowodany: 2g
Czas wykonania: 25 minut
Biuletyn

ODBIERZ PREZENT 3 DNIOWY EBOOK LOW CARB
Ostatnie wpisy
- Nigdy więcej nie kupię innych kremów!
- 5 błędów, które sabotują odchudzanie
- Możesz jeść nawet plastik i będziesz mieć dobre zdrowie do końca życia
- Kolejny dzień z nowymi kapsułkami
- Dieta zmieniająca rysy :))))
- Dzień 10 z nowymi kapsułkami
- Dzień 6 z nowymi kapsułkami
- Dzień 5 z nowymi kapsułkami
- Dzień 4 z nowymi kapsułkami
- Dzień 3 z nowymi kapsułkami
- Dzień 2 z nowymi kapsułkami
- Dzień 1 z nowymi kapsułkami
- Jak odzyskać wolność od głodu i zmęczenia? Rewolucyjny produkt, który zmienia życie
- Autorski system
QUIZY
Fanpage
Kontakt
--
Pon-Pią: 10:00 - 20:00
Sob: 16:00 - 20:00
Sob: 16:00 - 20:00